Grand Theft Auto: The Trilogy míří na Netflix
GTA: The Trilogy – The Definitive Edition Novinka Grand Theft Auto: The Trilogy míří na Netflix

Grand Theft Auto: The Trilogy míří na Netflix

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Kolekce se již brzy dočká premiéry na dalších platformách.

Reklama

V listopadu roku 2021 vydal Rockstar remasterovanou kolekci tří dílů série Grand Theft Auto, která obsahovala hry GTA III, GTA: Vice City a GTA: San Andreas. Očekávání hráčů ale vývojáři ze studia Grove Street Games, kteří dostali vývoj kolekce na starost, naplnit nedokázali. Jednotlivé hry v rámci kolekce byly kritizovány z hlediska grafiky i optimalizace, což v součtu vyústilo v sotva průměrné recenze. Na agregátoru Metacritic kolekce například disponuje hodnocením 54 %.

Nově jsme se dozvěděli, že Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition po verzích pro PC i konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S zamíří také na mobilní platformy Android a iOS. Stane se tak pod hlavičkou Netflixu, do jehož služby kolekce exkluzivně zamíří. Zatím není jasné, že zda bude GTA Trilogy na mobilech někdy v budoucnu k dispozici také bez předplatného. K vydání na Netflixu dojde 14. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama