The Game Awards letos pokořilo divácký rekord
Novinka The Game Awards letos pokořilo divácký rekord

The Game Awards letos pokořilo divácký rekord

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Organizátoři se ale nevyhnuli určité kontroverzi.

Reklama

Akce The Game Awards letos překonala dosavadní rekord sledovanost, který stanovil loňský ročník. Podle čísel, které na Twitteru zveřejnil samotný Geoff Keighley, počet zhlédnutí dosáhl na 118 milionů, což je o 15 % více než v loňském roce. O 24 % poté vzrostl počet uživatelů, kteří akci streamovali na svých vlastních kanálech. Jenom na streamovací platformě Twitch sledovalo akci živě v jeden čas 1,94 milionu diváků, což je meziroční nárůst o 10 %.

Je tedy jasné, že The Game Awards i letos zaznamenalo z hlediska sledovanosti další významný růst. Navzdory tomuto úspěchu se ale v uplynulých dnech hodně řeší upozadění samotných cen. Nejvíce jsou organizátoři kritizování za velice omezený čas, který dali v průběhu akce jednotlivým oceněným vývojářům. Ti měli letos pouze několik málo sekund na krátké poděkování a převzetí konkrétní sošky. Na kompletní výsledky v jednotlivých kategoriích se můžete podívat v samostatné novince.

The Game Awards letos pokořilo divácký rekord
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama