Red Dead Redemption se zřejmě konečně podívá na PC
Red Dead Redemption Novinka Red Dead Redemption se zřejmě konečně podívá na PC

Red Dead Redemption se zřejmě konečně podívá na PC

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

10
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Ukončí Rockstar dlouhé čekání PC hráčů?

Reklama

Westernová akce Red Dead Redemption z roku 2010 by mohla po více než dekádě od původního vydání na konzolích PlayStation 3 a Xbox 360 konečně zamířit na počítače. Zmínku o PC verzi objevil v databázi Rockstar Launcheru známý dataminer s přezdívkou Tez2, který se specializuje na zákulisní informace z tábora Rockstaru. Na sociální sízi X insidera sleduje přes 300 tisíc uživatelů, takže se rozhodně nejedná o neznámý zdroj informací.

Údaje z Rockstar Launcheru zjevně obsahují propagační materiály, které explicitně zmiňují příchod hry na počítače. Ačkoli je vydání portu pro PC po tak dlouhé době od uvedení na konzolích značně nestandardní, tak se až o takové překvapení nejedná. Různé spekulace a náznaky se okolo PC verze ostatně točily celé roky. Šanci na její příchod zvýšilo vydání portů pro konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch, ke kterým došlo v říjnu loňského roku.

Pokud se aktuální únik potvrdí, tak by mohlo k oficiálnímu představení a možná i samotnému vydání dojít 18. května, kdy Red Dead Redemption oslaví čtrnáct let od uvedení na konzolí předminulé generace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama