Epic nabízí zdarma AAA titul
Novinka Epic nabízí zdarma AAA titul

Epic nabízí zdarma AAA titul

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy Windows PC

Hra potěší především fanoušky strategií a Marvel univerza.

Reklama

Digitální obchod Epic Games Store přesně po týdnu obměnil nabídku na poli bezplatných titulů. Uplynulý týden jste si do své knihovny mohli přidat multiplayerovou akci Chivalry 2 z dílen kanadského studia Torn Banner. Tu nyní střídá další známý titul v podobě výborně hodnocené tahovky Marvel's Midnight Suns. Hru si můžete bezplatně aktivovat do 13. června (17:00).

Marvel's Midnight Suns

Jedná se o tahovou strategii, kterou v prosinci roku 2022 vydalo ve spolupráci s vydavatelstvím 2K Games studio Firaxis. Hra je postavena na karetních a RPG mechanikách, které doplňuje propracovaný příběh s dialogy. Bližší informace najdete v naší recenzi, ve které si Marvel's Midnight Suns odneslo známku 9/10 a následující verdikt:

„Pokud jste fanoušky Marvelu, zcela bez váhání si k hodnocení ještě bod přidejte. Tohle je až absurdně propracovaná hra, jejíž vybroušenost mnohavrstvých herních mechanik se může rovnat jen s mimořádnou pečlivostí a nápaditostí spisovatelů, kteří vdechli postavám život často i lépe než komiksy nebo filmy. Obrovský respekt tvůrcům za odvahu smíchat takovéto žánrové kombo a velká radost z toho, jak zábavný a vtahující je výsledek.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama