Vývoj nového BioShocku se možná naplno rozbíhá
BioShock Novinka Vývoj nového BioShocku se možná naplno rozbíhá

Vývoj nového BioShocku se možná naplno rozbíhá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podíváme se do Antarktidy?

Reklama

O vývoji nového dílu série BioShock víme již od roku 2019, kdy práce na hře oznámilo samotné vydavatelství 2K Games. Od té doby jsme ale ze samotné hry neviděli vůbec nic. Spoléhat jsme se proto museli především na různé neoficiální informace a úniky. Jeden z nich mluvil o vývoji plném problémů a restartů. Jiné poté hovořily o zasazení do Antarktidy v 60. letech minulého století.

V posledních dnech vzbudilo zájem poměrně výrazné nabírání nových vývojářů ve studiu Cloud Chamber, která má na hře od počátku pracovat. Konkrétně jde o téměř 30 pozic, které se studio aktuální snaží zaplnit. V mnoha případech jde o důležité seniorní pozice v podobě designérů, výtvarníků a producentů. Nadále je však otázkou, v jakém stádiu se vlastně vývoj nového BioShocku po výše zmíněných problémech nachází.

Vyloučit nelze jak přechod do plné produkce, tak na druhé straně ani návrat na začátek po dalším restartu. Vzhledem k poměrně velkému nabírání nových lidí je každopádně patrné, že v Cloud Chamber na hře nadále pracují. Kromě plnohodnotného pokračování se v posledních dnech začalo spekulovat také nad možným remakem některého ze starších dílů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama