FC 24 Novinka EA Sports FC 25 oficiálně představeno

EA Sports FC 25 oficiálně představeno

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Známe přesné datum vydání a hlavní novinky.

Reklama

Společnost Electronic Arts dnes odhalila nový ročník fotbalové série EA Sports FC (dříve FIFA). Výše v náhledu se můžete podívat na premiérový trailer, který doplnilo zveřejnění přesného data vydání. To bylo stanoveno na 27. září, kdy hra vyjde na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Po vzoru předchozích dílů bude kromě standardní verze k dispozici také ultimátní edice, která kromě dalších bonusů nabídne přístup do hry o týden dříve.

Chybět nebude ani 10 hodin dlouhý trial pro předplatitele služby EA Play. Na samotném obalu hry se premiérově v sérii objeví anglický záložník Jude Bellingham. Z pohledu novinek a inovací lákají vývojáři především na systém FC IQ, který by měl pomocí reálných dat a umělé inteligence vylepšit taktické dovednosti jednotlivých hráčů a doplnit stávající technologie jako HyperMotionV a PlayStyles.

Dále stoj za pozornost nový herní režim s názvem Rush, který je ušitý na míru hraní s kamarády. Ti mohou vytvořit dva týmy po čtyřech hráčích, které na obou stránkách doplní brankáři ovládaní umělou inteligencí. Nový 5v5 režim bude prostřednictvím mládežnických turnajů implementován také do kariéry pro jednoho hráče. V rámci zmíněné kariéry autoři vyzdvihují také přidání ženského fotbalu, který se v tomto režimu objeví vůbec poprvé.

EA Sports FC 25 oficiálně představeno
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama