Vývojáři Apex Legends reagují na kritiku hráčů
Apex Legends Novinka Vývojáři Apex Legends reagují na kritiku hráčů

Vývojáři Apex Legends reagují na kritiku hráčů

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Přicházejí s omluvou a zrušením kritizované novinky.

Reklama

Dva týdny zpátky jsme vás informovali o novém systému battle passů pro free-to-play akci Apex Legends. Představené novinky se staly terčem hlasité kritiky ze strany hráčů. Ta vyústila v review bombing, který hodnocení hry na Steamu z pohledu nedávných recenzích srazil na 7 %. Hráči si stěžovali především na povinnost platit za prémiový battle pass reálnými penězi. Starší systém přitom hráčům nabídl přístup k battle passu i za herní měnu, kterou bylo možné získat běžným hraním.

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment nakonec z této podmínky ustoupili a hráčům se omluvili. Prostřednictvím níže přiloženého prohlášení slíbili, že od 22. sezóny obnoví možnost získat prémiový battle pass za 950 Apex mincí. Zároveň uznali, že měli dříve předložené změny lépe promyslet. V další části zprávy vývojáři hráče ujišťují, že si jsou vědomi dalších kritizovaných nedostatků z hlediska stability, optimalizace a problémy s cheatery.

Apex Legends je k dispozici na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama