Novinka 15 minut ze hry Sherlock Holmes Chapter One

15 minut ze hry Sherlock Holmes Chapter One

Jan Urbančík

Jan Urbančík

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Magazín IGN přinesl další exkluzivní záběry.

Reklama

Od oznámení data vydání nás vývojáři z ukrajinského studia Frogwares o chystané hře Sherlock Holmes Chapter One informují opravdu pravidelně. Po samotných autorech se před pár dny ozval také magazín IGN. Ten přišel s vůbec prvním videem, které obsahuje nesestříhaný gameplay bez komentáře, konkrétně jde o prvních15 minut hraní. Jde tak o mix nových záběrů s těmi, které už jsme dřív viděli. K tomu navíc IGN vydalo také úvodní cutscénu, v níž Sherlock s parťákem Jonem přicestuje na ostrov Cordona.

Krátce po vylodění musí mladý detektiv řešit první případ, jenž odstartuje ztracená hůl. V akci tak ve videu můžeme vidět prozkoumávání předmětů, interagování s prostředím i s ostatními lidmi, používání dedukce a samozřejmě také myšlenkový palác. Vše není pouze lineární, ale důležitou roli budou hrát také rozhodnutí, které zásadně ovlivní průběh celé hry.

Doplním ještě, že půjde o vůbec první díl zasazený do otevřeného světa, v němž budeme moct strávit několik desítek hodin. Kromě řešení případů na 21letého Sherlocka čekají také souboje, které jsou spojené s logickými hádankami.

Sherlock Holmes Chapter One vychází 16. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series. Na konzole minulé generace dorazí o něco později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama