20 minut z dobrodružného Firewatch
Firewatch Novinka 20 minut z dobrodružného Firewatch

20 minut z dobrodružného Firewatch

Michal Burian

Michal Burian

10

Ochránce lesa zasahuje.

Reklama

Americký server GameSpot zveřejnil nové gameplay záběry z dobrodružného titulu Firewatch, kde se vžijete do samotářského a problematického mladíka Henryho. Ten v americkém Wyomingu dohlíží na přírodu a zabraňuje nebezpečným a rozsáhlým požárům. Práci si vybral jakou svou letní brigádu, kdy chce zapomenout na problémy z domova a vydělat nějaké peníze. Ze začátku se zdálo, že půjde o nenáročnou práci, kdy bude sedět ve své strážní věži a akorát dohlížet na přírodu.

Zdání ale klame, Wyoming nabízí temnou divočinu s dosud nespecifikovaným tajemstvím, které na vás bude číhat. O tom ale zatím nic nevíme. Musíme si vystačit s dosud ukázanými záběry, které se stále točí kolem studentů, kteří se chtějí bavit a zapomínají na to, že by ve vysušeném lese neměli dělat nepořádek, pouštět si nahlas hudbu, nechávat bez dozoru hořet ohniště a v neposlední řadě odpalovat ohňostroj.

Při hledání problému budete komunikovat prostřednictvím vysílačky s nadřízenou Delilah, která vám bude radit, abyste se dostali na místo určení nebo vyřešili různé hádanky. Když hlavní hrdina zabrání katastrofě, vrátí se do své věže, kde došlo k loupeži. Vypadá to, že dalším úkolem bude najít pachatele. Vše by mělo být ve vašich rukou, každý úkol budete moci splnit různými způsoby.

Firewatch vyjde 9. února ve verzích pro PC s Windows, Mac, Linux a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama