Rezervaci ve hře Firewatch ochráníte za 5 až 6 hodin
Firewatch Novinka Rezervaci ve hře Firewatch ochráníte za 5 až 6 hodin

Rezervaci ve hře Firewatch ochráníte za 5 až 6 hodin

Michal Burian

Michal Burian

22

Vývojáři nemají v plánu vydat hru na Xbox One.

Reklama

Studio Campo Santo se pomalu blíží do finále, hra Firewatch vyjde již 9. února letošního roku ve verzích pro PC a PlayStation 4. Díky této skutečnosti jsme se dozvěděli nové informace, které vás budou zajímat.

Jedna z nejočekávanějších indie her nebude dlouhá, rezervaci v americkém Wyomingu v kůži problematického a samotářského mladíka Henryho ochráníte za 5 až 6 hodin. Letní brigáda tak bude skutečně krátká, ale za to má být plná zajímavostí a dobrodružství.

„Je těžké odpovědět na otázku, jak dlouho trvá dohrát Firewatch. Když půjdete mimo vyšlapané cesty, tak se dobrodružství prodlouží. V průměru bych řekl, že půjde o nějakých 5 až 6 hodin,“ prozradil designér a programátor Nels Anderson pro WCCFtech.

Dle jeho slov nemají vývojáři v plánu podporu pro headsety s virtuální realitou, ať už mluvíme o Oculus Rift, HTC Vive nebo PlayStation VR. Stejně tak v současné době neexistují žádné plány pro Xbox One verzi, což je pochopitelné, Campo Santo je malé studio. V budoucnu Xbox One verzi nevylučují.

PS4 verze Firewatch poběží v rozlišení 1080p a frekvence snímků za sekundu bude nejspíš uzamčena na 30fps, nejde o žádnou rychlou střílečku, kde by 60fps bylo potřeba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama