24 minut z Hatred
Hatred Novinka 24 minut z Hatred

24 minut z Hatred

Michal Burian

Michal Burian

38

Na předměstí New Yorku řádí šílenec. Tím šílencem jste vy. Zabít můžete naprosto každého, a to buď střelnými zbraněmi, různými granáty nebo nožem.

Reklama

Americký server GameSpot si zahrál nadcházející akční titul Hatred, který si ve světě her udělal jméno jako hodně brutální počin. Kvůli tomu dokonce Steam zvažoval jeho odstranění z Greenlightu, ale nakonec si to Valve rozmyslelo. Problém byl v tom, že v Hatred se vžijete do chladnokrevného antagonisty, jenž je naplněn nenávistí proti lidstvu. Zloduch žije na předměstí státu New York, kde je pro hráče připraveno sedm úrovní, v nichž se bude volně toulat a šířit strach. Zabít může kohokoliv chce, ať jde o policejní jednotky nebo nebohé neozbrojené civilisty.

Náplň hry je skutečně kontroverzní, ale samotná hra už tak brutální není. Ve videu níže se můžete o tom přesvědčit. Sice můžete svou oběť ubodat nožem, popravit ležícího člověka prosícího o život nebo rošlápnout někomu obličej, ale stále to nemá kupříkladu na Mortal Kombat X.

Hatred vychází 1. června na PC od polského studia Destructive Creations. Oficiální českou lokalizaci formou titulků připravil tým z webu Centrumher.eu. Původně bylo v plánu, že Hatred si budou moci podporovatelé zahrát již 29. května. Z toho ale sešlo a v Early Access hra kvůli technickým problémům souvisejícím právě s uvolněním o tři dny dříve pro ty, kteří si Hatred předobjednali, nebude. Vývojáři se za to omlouvají a slibují nějakou nespecifikovanou náhradu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama