Brutální Hatred dostane zítra survival mód nebo nové postavy
Hatred Novinka Brutální Hatred dostane zítra survival mód nebo nové postavy

Brutální Hatred dostane zítra survival mód nebo nové postavy

Michal Burian

Michal Burian

17

Zítra vyjde bezplatné DLC a dokonce i aktualizace s dalšími novinky.

Reklama

Vzpomínáte si na Hatred? To je ta kontroverzní a hodně brutální akce (recenze), kde hrajete za chladnokrevného antagonistu, který je naplněn nenávistí proti lidstvu. Zloduch žije na předměstí státu New York. Připraveno bude sedm úrovní, v nichž se budete volně toulat a šířit strach. Zabít budete moci, kohokoliv budete chtít, ať jde o policejní jednotky nebo nebohé civilisty.

Pokud jste si hru užili a chcete přídavek, tak se ho dočkáte. Polské studio Destructive Creations před okamžikem oznámilo bezplatný dodatečný obsah a patch. Všechno vyjde už zítra.

Hlavní novinkou Hatred bude Survival mód. Ten obsáhne 3 nové mapy, které jsou určeny speciálně pro tento režim, stejně tak 3 nové hratelné postavy s odlišným stylem boje. Dále Ranks systém zahrnující odemykání perků a specialit, odemykání zbraní a různých věcí pro hromadné ničení. Těšit se můžete také na nové žebříčky a achievementy.

V novém módu budete muset získat co nejvíce bodů.

Bezplatná aktualizace zase přidá cheaty. Budete si moci navolit nekonečné množství munice nebo nesmrtelnost. Součástí budou také nové obtížnosti. V první budete moci dát přednost příběhu a užít si hru bez výzvy, zatímco Insane obtížnost nebude nic jednoduchého. Patch ještě opraví chyby včetně optimalizace), přidá nové questy do některých úrovní, Steam Cards a více možností pro nastavení grafiky.

Podívejte se na nový trailer ukazující mód Survival.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama