27 minut z Rime
Rime Novinka 27 minut z Rime

27 minut z Rime

Michal Burian

Michal Burian

7

Logické hádanky, odhalování tajemství a mnoho dalšího.

Reklama

Před týdnem jsme se dozvěděli, že akční adventura s hádankami nesoucí název Rime žije. Navíc už se nejedná o exkluzivitu pro PlayStation 4, tvůrci ze studia Tequila Works si zajistili práva od Sony a budou schopni titul vydat současně na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Stane se tak již v květnu letošního roku.

Rime připomíná hry jako Zelda: Wind Waker, The Last Guardian a The Witness. Jde o singleplayerové dobrodružství s puzzle hádankami, které prožijete očima mladého chlapce. Ten se probouzí na tajemném ostrově. Budete ho postupně prozkoumávat, řešit hádanky a odkrývat tajemství. Při tom všem se budete seznamovat s divokou zvěří a ruinami zapomenutých civilizací.

Dnes se díky serveru IGN můžeme podívat na prvních 27 minut z hraní. Podle slov vývojářů se máme dočkat dlouhého příběhu, ve kterém budeme hlavně zkoumat svět, řešit logické hádanky a odhalovat tajemství.

Z dnešního videa se nám zdá, že Rime ztratilo své kouzlo, které z projektu vyřazovalo v roce 2013 na Gamescomu během představení na tiskové konferenci PlayStationu. Co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama