Pohádkové Rime vyjde 26. května
Rime Novinka Pohádkové Rime vyjde 26. května

Pohádkové Rime vyjde 26. května

Michal Burian

Michal Burian

6

Zároveň na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hráči na Nintendu Switch musejí počkat do léta.

Reklama

Vydavatelské společnosti Grey Box a Six Foot dnes k večeru oznámily, že pohádková puzzle adventura Rime od studia Tequila Works vyjde 26. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Cena byla stanovena na 30 dolarů (cca 770 Kč). Hráči na Nintendu Switch si na svou verzi budou muset počkat do léta. Zajímavé je, že pro Switch bude Rime stát 40 dolarů (cca 1000 Kč).

Puzzle adventura Rime byla poprvé odhalena v roce 2013 pod názvem Echoes of Siren. O finanční podporu se měl postarat Microsoft, což ale nevyšlo a otěže převzala Sony. O tom jsme se dozvěděli loni, kdy bylo Rime znovu-oznámeno, ale jen pro PS4. Ani se Sony nenašlo vedení Tequila Works společnou řeč. Nakonec je tak z Rime hra pro všechny hlavní platformy.

Rime je čistě singleplayerové dobrodružství se řadou hádanek. Celkem mají hráči dostat zhruba desetihodinové dobrodružství s objevováním tajemného ostrova. Hrát budete za malého chlapce. Ten se probouzí na tajemném ostrově, který musí prozkoumat, řešit hádanky a postupně odkrývat tajemství. Při tom všem se budete seznamovat s divokou zvěří a ruinami zapomenutých civilizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama