Rime láká na desetihodinové objevování tajemného ostrova
Rime Novinka Rime láká na desetihodinové objevování tajemného ostrova

Rime láká na desetihodinové objevování tajemného ostrova

Michal Burian

Michal Burian

3

V závislosti na vašem stylu hraní hrou proběhnete za 8 až 10 hodin.

Reklama

Studio Tequila Works nejprve připravovalo Rime ve spolupráci se Sony, mělo se jednat o exkluzivitu pro PlayStation 4. Poté ale došlo k rozvázání spolupráce, po nějaké době získali Tequila Works práva a mohli ve vývoji Rime pokračovat. Díky tomu vyjde nejen na PS4, ale rovněž na PC, Xbox One a také Nintendo Switch. K vydání dojde v květnu letošního roku.

Rime z určitého pohledu připomíná hru The Legend of Zelda. Tvůrci si jsou toho pochopitelně vědomi, upozorňují však, že se rozsahem a obsahem nemohou dobrodružné Zeldě vyrovnat. Rime je totiž spíše taková jednohubka, která přinese zhruba desetihodinové objevování tajemného ostrova. V závislosti na vašem stylu hraní, herní doba tak bude 8 až 10 hodin. Pochopitelně se někteří hráči mohou dostat pod 8 hodin, zatímco jiní nad 10 hodin.

V průběhu těchto hodit budete hrát za malého chlapce. Ten se probouzí na tajemném ostrově, který musí prozkoumat, řešit hádanky a postupně odkrývat tajemství. Při tom všem se budete seznamovat s divokou zvěří a ruinami zapomenutých civilizací.

V rozhovoru pro Wccftech došlo také na dodatečný obsah. Generální ředitel Raúl Rubio se nechal slyšet, že v současné době nemají žádné plány na rozšiřování hry. Na obou konzolí - PS4 a Xbox One - cílí na rozlišení 1080p a minimálně 30 snímků za sekundu. U PS4 Pro budou moci hráči zaznamenat nárůst zhruba 5 až 10fps. Samozřejmě se počítá také s podporou HDR, stejně tak na PS4 Pro lepší kvalita stínů a další maličkosti související s grafikou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama