2D MOBA titul Awesomenauts bude za měsíc free-to-play
Awesomenauts Novinka 2D MOBA titul Awesomenauts bude za měsíc free-to-play

2D MOBA titul Awesomenauts bude za měsíc free-to-play

Michal Burian

Michal Burian

5

Dostal významnou aktualizaci a připravuje se na přechod do free-to-play modelu.

Reklama

Pokud vás ještě nezlákal 2D side-scrolling MOBA titul Awesomenauts, tak si ho budete moci vyzkoušet zdarma. Po téměř pěti letech na Steamu, kde se prodává v současné době za 24,99€ v edici s All Nauts Pack, přejde 24. května na free-to-play model.

Ještě před příchodem nových hráčů, kteří budou chtít Awesomenauts bezplatně okusit, se hra dočká několika významných změn a vylepšení. Dnes již vyšel update povyšující hru na verzi 4.0. Kompletně přebudoval progresivní systém, přidal širokou škálu věcí pro přizpůsobení a mnoho dalšího, včetně nového systému pro matchmaking, který je podle vývojářů na úrovní AAA titulů, nebo live spectator mód.

Během nadcházejícího měsíce bude hra vylepšována na základě zpětné vazby. Společnost Ronimo Games slibuje, že před přechodem na free-to-play bude hra výrazně vylepšena. Komunita si hodně slibuje od integrace Steam Workshopu společně s editorem úrovní.

Další novinkou dnešní aktualizace je zavedení herní měny Awesomepoints, kterou lze získat klasickým hraním hry. Za splnění různých cílů můžete navíc získat medaile.

Stávající hráči, kteří si Awesomenauts koupili, budou mít automaticky k dispozici veškerý obsah, který předtím vlastnili. Jako poděkování dostanou status ‘Founder’ s jedinečnou medailí. Pokud ke hře navíc máte ještě rozšíření Starstorm a Overdrive, tak 24. května bude vaše verze upgradována na nový Awesomenauts All Nauts Pack. Ten vám umožní hrát za všechny postavy bez dalších investic.

V MOBA Awesomenauts bojují žoldáci v galaxii proti velkým žábám z Mohawks, obřím robotům a dalším cizákům. V bitvě se střetnou tři hráči proti třem. Nechybí ani online a offline splitscreen pro tři hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama