Aktualizace: Čeština do Dying Light nakonec na konzole nedorazí
Dying Light Novinka Aktualizace: Čeština do Dying Light nakonec na konzole nedorazí

Aktualizace: Čeština do Dying Light nakonec na konzole nedorazí

Ondřej Partl

Ondřej Partl

20
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Původní zpráva byla chybná.

Reklama

Aktualizace: Nakonec se přidání oficiálních českých titulků týká pouze PC. Původní informace o tom, že se lokalizace podívá i na konzole, tedy byla mylná.

Původní zpráva:

Zombie akce Dying Light od polského studia Techland vyšla již v roce 2015, kdy se jednalo o takového duchovního nástupce Dead Island, avšak s lepším pohybem za pomoci parkouru, který zajišťoval velice příjemnou dynamiku v soubojích.

Titul je dokonce natolik populární i dnes, kdy autoři do něj pumpují poměrně slušnou porci obsahu, doplňující jednu velkou samostatnou expanzi z roku 2016 s názvem The Following.

A nyní, více než pět let po jeho vydání, se dočkáváme velice příjemné a překvapivé zprávy, ohlašující přidání oficiální češtiny v podobě titulků, takže si zájemci mohou hru užít i ve svém rodném jazyce.

Pro PC hráče se zřejmě nejedná o žádnou velkou novinku, jelikož do této verze byla již nějakou dobu dostupná fanouškovská čeština, avšak tento oficiální překlad se týká i konzolových verzí.

Jak nám totiž sama česká společnost Comgad potvrdila, tak patch, jenž tuzemskou jazykovou mutaci do hry přidává, bude dostupný i pro PlayStation 4 a Xbox One, což v praxi znamená, že si díky zpětné kompatibilitě zahrajeme Dying Light v češtině i na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Patch je již nyní dostupný pro PC. Na konzolovou variantu si musíme ještě nějakou chvíli počkat, avšak by to nemělo trvat příliš dlouho.

Samotnou hru, stejně jako její DLC, si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama