Aktualizováno: Resident Evil Village do Game Passu nemíří
Novinka Aktualizováno: Resident Evil Village do Game Passu nemíří

Aktualizováno: Resident Evil Village do Game Passu nemíří

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

O slibovaném DLC stále ani zmínka.

Reklama

Aktualizace:

Larry Hryb, jeden z ředitelů služby Xbox Live, na Twitteru uvedl, že šlo pouze o chybu. Momentálně podle něj nejsou žádné plány přivést Resident Evil Village do Game Passu.

 

Původní článek:

Je to už skoro rok, co vyšel survival horor Resident Evil Village, osmý díl této slavné série. Hra získala spoustu ocenění i skvělé ohlasy od hráčů a kritiků. V červnu jsme se navíc dozvěděli, že se dočkáme DLC, jenže od té doby bylo naprosté ticho. Nedávno sice byly oznámeny next-gen verze RE2, RE3 a RE7, ale o rozšíření pro Village stále ani zmínka. To se bohužel nezměnilo ani nyní, ale zato jsme dostali pozitivní zprávu pro hráče na PC a Xboxu.

Polský web XGP totiž přišel s informací, že na stránkách Xboxu u hry Resident Evil Village nějakou dobu svítilo oznámení, že je dostupná ve službě Game Pass. Text následně zmizel, takže buď šlo o chybu, anebo Microsoftu opět něco uniklo předem. Nutno říct, že přidání Village by dávalo smysl, protože v předplatném už poměrně dlouhou dobu můžete najít Resident Evil 7.

Do Game Passu by hra každopádně měla zamířit až po svém prvním výročí 7. května. Jak už víme z uniklých materiálů, Capcom měl na rok dohodnutou jakousi exkluzivitu pro Sony, podle níž se hra po tuto dobu do žádné podobné služby nepodívá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama