AMD oznámí na Gamescomu nové produkty
Novinka AMD oznámí na Gamescomu nové produkty

AMD oznámí na Gamescomu nové produkty

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Dojde kromě grafických karet i na podrobnosti o FSR 3?

Reklama

Po mnoha spekulacích jsme se dočkali oficiálního potvrzení, že společnost AMD chystá na veletrh Gamescom, jenž se koná už příští týden v Kolíně nad Rýnem, několik oznámení. Na Twitteru to prozradil viceprezident grafické divize Scott Herkelman. AMD chystá celodenní akci, jež se bude konat v pátek 25. srpna v hale čísle 7. Pro účastníky se chystají různé kvízy či soutěže, samotná oznamovací show však potrvá jen nějakých 30 minut a je naplánována na 17:00 středoevropského letního času.

Ačkoli Herkelman nespecifikuje, co přesně máme od "AMD Highlight Show" očekávat, obecně se má za to, že dojde na oznámení grafických karet Radeon RX 7700 XT a 7800 XT. Šéfka AMD Lisa Su ostatně před pár týdny prohlásila, že ještě ve třetím kvartále dorazí nové grafiky.

Teoreticky by ale nemuselo dojít jen na ně. Hráči netrpělivě vyhlíží technologii FSR 3, která by měla do her přinést generování snímků, stejně jako Frame Generation od Nvidie, jenž je součástí "balíku" DLSS 3. AMD ji sice oznámilo už loni v listopadu, ale od té doby jsme se toho moc nedozvěděli. Doufejme tedy, že už vydání není daleko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama