American McGee to na Kickstarteru zkouší s novou hrou
Novinka American McGee to na Kickstarteru zkouší s novou hrou

American McGee to na Kickstarteru zkouší s novou hrou

Redakce

Redakce

9

Legendární herní tvůrce zodpovědný za krapet netradiční Alenku v říši divů dělá na zajímavě vyhlížející novince.

Reklama

American McGee vysvětluje, že se teď nemůže věnovat novému dobrodružství s Alenkou (práva vlastní EA), tak vytváří nový svět. OZombie (jak se nová hra jmenuje) bude příběhová akční adventura ze světa Čaroděje ze země Oz. Téma hry a její postavy jsou inspirovány knihami L. Franka Bauma, ale budou předělány do podobného stylu předešlých her studia Spicy Horse (Alice: Madness Returns a Akaneiro: Demon Hunters).

OZombie bude předně singleplayerová záležitost, kde budete hrát za Dorotku. Objeví se i další postavy z Oz jako například Lev nebo Tin-Man. Hlavním záporákem se stane Strašák a jeho armáda nemrtvých se snahou o nadvládu nad světem Oz. Po dohrání se otevře multiplayer, kde si budeme moci vybrat z mnoha postav a zahrát si Raidy nebo Tournamenty.

Hra se vyvíjí na Unity 3D enginu a díky tomu bude dostupná pro Windows, Linux, Mac a nejnovější tablety. Singleplayer bude hratelný v offline módu, při prvním spuštění ale počítejte s nutnou aktivací přes internet. Dobrou zprávou je, že nás nebude otravovat žádná protipirátská ochrana.

Jestli chcete hru podpořit, tak na to máte ještě 41 dní. Minimum je jeden dolar (za který nic nedostanete). Abyste získali hru, musíte zaplatit 15 dolarů. Když byste chtěli podpořit tvůrce více, získáte různé ceny. Ostatně se podívejte sami na Kickstarter, kde American McGee vybírá 950 tisíc dolarů.

První artworky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama