Anime adaptace Ace Attorney je nyní k dispozici zdarma
Filmy/Seriály Novinka Anime adaptace Ace Attorney je nyní k dispozici zdarma

Anime adaptace Ace Attorney je nyní k dispozici zdarma

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1

Zároveň si můžete poslechnout výroční koncert.

Reklama

Už 25. ledna příštího roku nás čeká kolekce Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy, která přinese na moderní platformy tituly Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies a Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, tedy čtvrtý až šestý díl této série vizuálních novel/adventur z právního prostředí. Stane se tak přibližně 5 let poté, co Capcom na PC a konzole vydal remasterovanou první trilogii.

Vzhledem k tomu, že předloni jsme se dočkali vydání kolekce spin-offů The Great Ace Attorney Chronicles, bude na moderních platformách chybět pouze crossover Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney a spin-off Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth spolu s druhým dílem, jenž navíc nikdy nevyšel na západě a k dispozici je pouze fanouškovská, byť velmi povedená lokalizace (včetně dabingu).

Je každopádně vidět, že se Capcom snaží na nadcházející vydání druhé trilogie značně upozornit. Kromě poměrně rozsáhlé marketingové kampaně přinesl i dvě příjemná překvapení. Jednak na YouTube vyšel oficiální záznam koncertu z května 2022, který se uskutečnil v rámci 20. výročí série, a můžete si tak poslechnout známé skladby v podání orchestru.

Zároveň ale Capcom uvolnil i vybrané epizody z anime adaptace (z roku 2016, respektive 2018), jež pokrývá první tři hry (Phoenix Wright: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Justice for All a Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations), ale zároveň přidává několik flashbacků do dětství Phoenixe a jeden bonusový případ. Epizody si nyní můžete pustit zcela zdarma na oficiálních stránkách. Zda se ale někdy dočkáme třetí sezóny, je stále ve hvězdách.

Anime adaptace Ace Attorney je nyní k dispozici zdarma
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama