Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy míří na mobilní zařízení
Novinka Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy míří na mobilní zařízení

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy míří na mobilní zařízení

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Capcom pokračuje s rozšiřováním série na další platformy.

Reklama

Právnická herní série Ace Attorney od Capcomu loni oslavila své 20. leté výročí a dočkali jsme se celosvětového vydání velmi povedené kolekce The Great Ace Attorney Chronicles, která si z naší recenze odnesla krásných 9 bodů z 10. Už v roce 2019 navíc vyšla úplně původní trilogie (Ace Attorney, Justice for All a Trials and Tribulations) s vylepšeným vizuálem na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. A právě té se týká i aktuální novinka.

Capcom totiž včera oznámil, že Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy se letos podívá i na mobilní platformy iOS a Android. Zatímco na zařízeních s Androidem půjde o premiéru, na mobilech či tabletech od Applu se dala už přes 10 let pořídit Ace Attorney Trilogy HD, což do aktuální situace vnáší lehký zmatek, který naštěstí Capcom ihned vysvětlil.

Zmíněná trilogie s přídomkem HD je pouze upscalovaná verze z Nintenda DS, čili v zásadě původní hry (pokud pomineme, že jednička vyšla už na GameBoy Advance). Aby nedošlo k dalšímu zmatení, tato kolekce byla stažena z prodeje. Uložené pozice z ní nebudou kompatibilní s novou trilogií a majitelé nebudou mít nárok ani na žádnou slevu.

Podrobnosti o portu se máme dozvědět brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama