Novinka Assassin's Creed: The Ezio Collection se podívá na Switch

Assassin's Creed: The Ezio Collection se podívá na Switch

Jan Urbančík

Jan Urbančík

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Xbox Xbox 360

Oblíbená trilogie dorazí na hybridní konzoli už příští měsíc.

Reklama

Na podzim roku 2009 vyšel zřejmě nejpopulárnější díl celé série Assassin's Creed, která se rychle stala jednou z hlavních značek společnosti Ubisoft. Šlo o hru Assassin's Creed II, jež nás zavedla do Florencie v období renesance a chopili jsme se role Ezia Auditore da Firenze, který je dnes prakticky ikonou celé série. Druhý díl byl navíc natolik úspěšný, že dostal i dvě přímá pokračování: Brotherhood a Revelations. Všechny tři tituly původně vyšly na PlayStation 3 a Xbox 360, v roce 2016 však vyšly v remasterované podobě na PlayStation 4 a Xbox One, a to v jednom balíčku pod názvem The Ezio Collection. A právě tato kolekce se už zanedlouho podívá na další platformu.

Ubisoft totiž včera oznámil, že Assassin's Creed: The Ezio Collection dorazí na Nintendo Switch, a to už velmi brzy, konkrétně 17. února. Kolekce samozřejmě obsahuje všechny tři tituly, včetně DLC, a k tomu jako bonus dva krátké filmy s podtituly Lineage a Embers. Hry budou samozřejmě optimalizované pro Switch, především co se týče HUDu, ale chybět nebude ani podpora technologie HD Rumble. V jakém rozlišení a frameratu tituly poběží, to zatím Ubisoft nesdělil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama