Autor The Order: 1886 se rozpovídal o detailech vývoje
The Order: 1886 Novinka Autor The Order: 1886 se rozpovídal o detailech vývoje

Autor The Order: 1886 se rozpovídal o detailech vývoje

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15

PlayStation 4 je podle něj naprosto ideální platforma a nejlepší konzole Sony všech dob.

Reklama

Andrea Pessino, starající se o technický vývoj připravovaného exkluzivního titulu The Order: 1886, uvolnil několik velice zajímavých informací poodhalujících roušku tajemství zastírající vývoj vizuálně úchvatné TPS.

The Order je vystavěn POUZE na tom, co si vývojáři sami vytvořili. Ve hře tak nenajdete nic, co by pocházelo odjinud, ať už se jedná o věc enginu nebo obsahu. Vývoj na PS4 prý není nijak složitý díky obrovské podpoře Sony a vlastně i celému vývoji PS4, založenému na maximální spolupráci s tvůrci, nicméně Pessino podotýká, že nikdy není vývoj jednoduchý, ať už hra míří na jakoukoliv platformu.

Hra jde pořád kupředu. Na vizuálu byl prý opět odveden slušný kus práce a grafika vypadá ještě lépe než předtím. Hráči, kteří již měli to štěstí a hru vyzkoušeli, jsou naprosto nadšeni a uznávají, že titul má opravdu co nabídnout i po straně hratelnosti. Ta by dle jeho slov neměla být tak lineární, jak se z gameplayů zdá, respektive by se měla dělit na lineárnější části tahající příběh a na ty, které vám dovolí se trochu více odvázat.

Jestli jsou tato tvrzení pravdivá, se dozvíme 20. února 2015. Vše zatím vypadá až obdivuhodně lákavě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama