Avengers od tvůrců Tomb Raider mohou být představeni příští týden
Novinka Avengers od tvůrců Tomb Raider mohou být představeni příští týden

Avengers od tvůrců Tomb Raider mohou být představeni příští týden

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na The Game Awards budou hosty režiséři filmu Avengers: Infinity War.

Reklama

Geoff Keighley, moderátor a producent The Game Awards, láká, že letošní ročník vyhlášení her roku bude nejlepší za dosavadní historii. Ta se datuje k prosinci 2014. The Game Awards není jen o vyhlášení vítězů, ale rovněž se během dlouhého živého přenosu ukážou osobnosti herního světa a dojde k představení novinek na nadcházející měsíce a roky. To nás vede k dnešní spekulaci.

Geoff Keighle přes Twitter oznámil, že hosty The Game Awards 2018 budou producenti filmu Avengers: Infinity War. Anthony Russo a Joe Russo se objeví na ceremoniálu. Jejich přítomnost vyvolává otázku, proč právě oni.

Je to vcelku jednoduché. S největší pravděpodobností budeme svědky detailního odhalení chystané hry na motivy Avengers. Za ní stojí studio Crystal Dynamics (tvůrci série Tomb Raider) ve spolupráci s vydavatelskou společností Square Enix a Marvelem. Marvel dohlíží na hru stejně jako dohlížel na letošního Spider-Mana od Insomniac Games a Sony.

Samozřejmě přichází v úvahu i jiná hra. Dle všeho jich Marvel plánuje více, ale zrovna Avengers od Crystal Dynamics je tím nejočekávanějším projektem. Známí režiséři začali s Marvelem spolupracovat při přípravě filmu Captain America: Winter Soldier z roku 2014. Poté dostali příležitost u Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War a také u chystaných Avengers: Infinity War 2. Budou to právě oni, kteří světu odhalí Avengers hru?

The Game Awards 2018 budete moci sledovat na Zingu již 7. prosince od půl třetí ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama