Za superhrdiny Avengers si zahrajeme sami i v kooperaci
Novinka Za superhrdiny Avengers si zahrajeme sami i v kooperaci

Za superhrdiny Avengers si zahrajeme sami i v kooperaci

Michael Zeman

Michael Zeman

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Budeme moci hrát za Iron Mana, Kapitána Ameriku, Hulka a Thora v kooperaci s kamarády?

Reklama

Už brzy se všichni hráči dočkají dlouho očekávaného titulu čerpajícího z univerza Marvelu, konkrétně superhrdinů Avengers. O hře s touto oficiální licencí se mluví už opravdu dlouho a nyní se konečně začíná objevovat více informací. Včera jsme se dozvěděli oficiální název hry, který zní Marvel's Avengers a také to, že nám bude představena během E3 už 11. června ve 3:00 našeho času. Dnes se dozvídáme další střípky ze samotné hratelnosti.

Tyto informace pochází z rozvrhu E3 Coliseum, kde nám budou tvůrci během celé výstavy prezentovat své tituly. Mezi ostatními hrami, kterými je například Dying Light 2, Call of Duty či například Gears 5 je i blok nazvaný Marvel's Avengers Showcase. U něho bylo konkrétně uvedeno, že hra bude epickou akční adventurou, která kombinuje filmové vyprávění příběhu se singleplayerovým i kooperativním gameplayem. V kooperaci spolu budou dle popisu moci hrát až čtyři hráči, kteří si budou své hrdiny upravovat tak, aby přesně odpovídali jejich stylu hraní.

V tuto chvíli je již tento text smazaný a tím se jen potvrzuje to, že se určitě nejednalo o informace, které chtěl Square Enix vypustit mezi hráče už nyní. Na další podrobnosti a hlavně samotný gameplay si ještě musíme pár dní počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama