Batman: The Enemy Within se vrátí 23. ledna
Novinka Batman: The Enemy Within se vrátí 23. ledna

Batman: The Enemy Within se vrátí 23. ledna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Čtvrtá epizoda druhé série Batmana od Telltale Games nese název What Ails You. Aktualizováno o trailer.

Reklama

Aktualizace: K vydání čtvrté epizody série Batman: The Enemy Within dojde už příští úterý, 23. ledna. Proto tu máme čerstvý trailer, který na část s podtitulem What Ails You láká. Tentokrát je však opravdu na místě upozornění na výrazné spoilery v případě, že jste dosud nehráli předešlé epizody. Ostatní se mohou podívat na to, co tentokrát hrdiny série čeká.

Původní zpráva (9. 1. 2017 18:00): Jednotlivé epizody zatím kvalitní série Batman: The Enemy Within od Telltale Games donedávna vycházely poměrně pravidelně, dokud si tvůrci nedali přes prosinec pauzu. Na další epizodu už ale nebudeme muset čekat příliš dlouho. Čtvrtá a zároveň předposlední část série totiž vyjde 23. ledna.

Tento den dorazí epizoda s názvem What Ails You na PC, Mac, PS4, Xbox One a mobilní zařízení se systémy Android a iOS. Už nyní jsou k dispozici screenshoty, které naznačují, co nás tentokrát po dějové stránce čeká, přičemž trailer by se měl jako vždy objevit později.

Připomeňme ještě, že jestli patříte mezi předplatitele služby PlayStation Plus, můžete od 2. ledna zdarma stahovat a hrát první sérii Batmana od Telltale Games, a to ve verzi pro PS4. The Enemy Within je přímým pokračováním první série, která je taktéž jedním z těch kvalitnějších počinů Telltale Games.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama