Poslední epizoda série Batman: The Enemy Within vyjde 27. března
Novinka Poslední epizoda série Batman: The Enemy Within vyjde 27. března

Poslední epizoda série Batman: The Enemy Within vyjde 27. března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Vývojáři z Telltale Games slibují dosud největší epizodu s nejrozdílnějším vývojem událostí v závislosti na vašich volbách.

Reklama

Konečně víme, kdy dojde k uzavření zatím povedené epizodické série Batman: The Enemy Within od Telltale Games. Pátá a zároveň poslední epizoda nazvaná jednoduše Same Stitch dorazí 27. března, jako obvykle na PC, Mac, PS4, Xbox One a mobilní zařízení se systémy iOS a Android.

Tvůrci tentokrát slibují obzvlášť rozsáhlé zakončení. Na základě vašich předešlých voleb má v epizodě dojít na jeden ze dvou diametrálně odlišných vývojů událostí, potažmo na dva zcela odlišné Jokery. Jedna verze představuje Jokera jako nelítostného padoucha, tudíž má blíže ke klasickému pojetí této postavy. Druhá je spíše nepředvídatelným a zcela unikátním samozvaným ochráncem.

Obě příběhové linie poslední epizody sdílí nanejvýš tři scény a dohromady mají nabídnout tři a půl hodiny herní doby. Same Stitch také zahrnuje více než 4500 řádků dialogů pro celkem 38 postav, přičemž kompletní scénář epizody je podle slov vývojářů větší než scénář celé filmové trilogie od Christophera Nolana.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama