Beyond Good and Evil 2 prozrazuje nové detaily o hratelnosti
Novinka Beyond Good and Evil 2 prozrazuje nové detaily o hratelnosti

Beyond Good and Evil 2 prozrazuje nové detaily o hratelnosti

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Svět hybridů se nám zase trochu odhaluje.

Reklama

Výstava E3 se nezadržitelně blíží, a ačkoliv zde Ubisoft bude mít svoji klasickou konferenci, jejíž vysílání budete moci sledovat i na našich stránkách, tak se na ní bohužel nedočkáme očekávaného titulu Beyond Good and Evil 2. To však nikoho nemusí mrzet, jelikož se na dnes proběhlém streamu její vývojáři rozpovídali na téma hratelnosti a k tomu přihodili i pár nových concept artů či jednu pre-alpha ukázku.

Hra se bude odehrávat v Systemu 3, ve kterém jsou všichni jedinci klony. Někteří z nich jsou tzv. hybridi, vytvoření mícháním lidské a zvířecí DNA. Jednu takovou skupinu míšenců můžeme právě vidět na vypuštěných konceptech. Jedná se o hybridy člověka a opice, kteří mají za úkol těžit vzácný minerál s názvem Diwalite. Pokud však tito otroci nenaplní požadovanou kvótu, společnost Chimera Corporation je vyhostí a nechá napospas smrti. Avšak sbírání tohoto minerálu je vysoce nebezpečné, jelikož se vytvoří pouze v místě dopadu meteoritu, kde se vyskytuje síra. Zároveň je neskutečně nestálý a jeho sebrání je možno pouze v intervalu 15-ti sekund po dopadu.

A zde přicházíte na řadu vy, jako „Vesmírný pirát“. Během vašeho cestování se můžete rozhodnout, zda tyto otrocké nebožáky osvobodíte od hrozného osudu či nikoliv. Mimo to si budete moci vybrat, zda chcete hrát za člověka nebo právě za hybrida, jemuž napíšete jeho vlastní příběh.

Také jsme dostali zběžný pohled do pirátského doupěte, schovaného v asteroidovém prstenci. Ten je domovem pro prastarou umělou inteligenci, nazvanou Primera, která vám v případě, že si na začátku hry vyberete roli otrockého hybrida, pomůže stát se legendou.

Kromě toho tým ještě ukázal nový model pro postavu Mammago, která byla v původním díle mnoha fanoušky oblíbená a za kterou ve dvojce taktéž budeme moci hrát.

Datum vydání stále nebylo oznámeno, ale stále se zhruba počítá s rokem 2020. Nicméně i přes to si hru již můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpress.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama