BioWare Austin pracuje na několika neoznámených projektech, tvrdí nabídka pracovní pozice
Star Wars: The Old Republic Novinka BioWare Austin pracuje na několika neoznámených projektech, tvrdí nabídka pracovní pozice

BioWare Austin pracuje na několika neoznámených projektech, tvrdí nabídka pracovní pozice

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Nabídka pozice Senior software engineer v pobočce BioWare v Austinu odhalila, že studio pracuje na několika neoznámených projektech.

Reklama

Odhalení zajímavých informací prostřednictvím pracovních nabídek bývá v poslední době poměrně běžné, jak dokazuje i pobočka BioWare v Austinu, která byla založená v roce 2006 kvůli vývoji MMO Star Wars: The Old Republic. Ta nyní hledá někoho na pozici Senior software engineer, přičemž se v nabídce dočteme mimo jiné to, že v Austinu dělají na několika neoznámených projektech.

"Po velmi úspěšném přechodu na Free 2 Play model a vysoce ceněném startu vesmírného PvP prostřednictvím datadisku Galactic Starfighter pokračuje tým v Austinu ve vývoji SW: TOR a také pracuje na několika neoznámených projektech."

Slova o práci na neoznámených, nových projektech se přitom dočteme i na oficiálním webu BioWare Austin. Otázka zní: O jaké projekty může jít? Server VG247 upozornil i na hledání testerů, které je podmíněné tím, že by kandidáti měli mít zkušenosti s MMO tituly typu The Old Republic nebo DC Universe Online a akčními hrami typu Devil May Cry nebo InFamous.

Že by šlo o nějaké další rozšíření The Old Republic, tentokrát zaměřené na akční bitky? Těžko říct. Dost možná to ale má něco společného se Star Wars jako takovým, BioWare je koneckonců jedno ze tří studií pod záštitou EA, které má mít na starost vývoj nových Star Wars titulů.

Ale i kdyby to byla pravda a právě v Austinu dělali další SW titul, pořád zbývá otázka, co mohou být ty další projekty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama