Black Glove od tvůrců Bioshocku v detailech
The Black Glove Novinka Black Glove od tvůrců Bioshocku v detailech

Black Glove od tvůrců Bioshocku v detailech

Jan Kalný

Jan Kalný

7

Irrational Games je pryč, ale lidi stojící za slavným Bioshockem jsou pořád mezi námi. A připravují Black Glove.

Reklama

Děsivá, tajuplná, surreálná hra z první osoby, ve které se vžijeme do role kurátora záhadného divadla The Equinox a našim úkolem je vylepšit práci našich tří bavičů - umělce Marisola, filmaře Averyho Arnaulta a hudebníka Manyho Emberse. Tak se dá popsat Black Glove od bývalých členů Irrational Games, kteří stáli za zrodem prvního dílu a posledního Infinite a kteří se snaží svůj projekt prosadit na Kickstarteru.

Nečekejte žádnou střílečku, nebo lineární hru. Black Glove je otevřená hra, která jen čeká na vaše rozhodnutí. Můžete vejít do náhodných dveří a chodeb, které jsou pod vlivem snové logiky, dírami ve vesmíru nebo rentgenovým zářením.

V každé místnosti najdete speciální interakci nebo hru, kterou když zdoláte, můžete změnit minulost jednoho z pracovníků do několika podob. Díky tomu se může stát, že bude bavič ovlivněn 8-bitovými hrami, pop artem z 60. let, komiksy s vesmírnou tématikou, anime, cyberpunkem, nízkým rozpočtem anebo béčkovými filmy. Podle tvůrců je volba zcela na vás.

Hra je údajně navržená tak, abychom jí mohli hrát znovu a znovu a znovu a stále prožívat jiné věci. Takový projekt si bezesporu zaslouží podporu. Black Glove bychom se měli dočkat v druhé polovině roku 2015 pro PC s možností vydáním na další konzole.

Za upozornění děkujeme uživateli Marigold.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama