Hra Black Glove od tvůrců Bioshocku uložena k ledu
The Black Glove Novinka Hra Black Glove od tvůrců Bioshocku uložena k ledu

Hra Black Glove od tvůrců Bioshocku uložena k ledu

Michal Burian

Michal Burian

4

Po neúspěchu na Kickstarteru se vývojáři rozhodli soustředit na projekty, které je živí.

Reklama

Pokud vás loni v říjnu zaujala děsivá, tajuplná, surreálná hra z první osoby, ve které jsme se měli vžít do kurátora záhadného divadla The Equinox, tak budete zklamáni. Indie studio Day For Night Games po neúspěchu na Kickstarteru (vybralo necelou polovinu z požadovaných 550 tisíc dolarů) bohužel nenašlo pochopení ani u vydavatelských společností. Ty po prezentacích demoverze na GDC a PAX East nevyjádřily důvěru v zajímavý projekt.

Členové studia se tak rozhodli uložit Black Glove k ledu a věnovat se práci, která je živí. V případě generálního ředitele Joe Fieldera jde o RPG titul Underworld Ascendant, kde zastává pozici vedoucího designu.

Day For Night Games pochopitelně poděkovali za zájem a podporu jejich projektu. Zároveň napsali, že je šance, že se Black Glove jednoho dne vrátí.

Připomeňme, že v kůži kurátora divadla bychom měli za úkol vylepšit práci našich tří bavičů - umělce Marisola, filmaře Averyho Arnaulta a hudebníka Manyho Emberse. Rozhodně nemělo jít o žádnou střílečku nebo lineární hru. Black Glove chtělo být otevřenou hrou, která jen čeká na vaše rozhodnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama