Blitzkrieg 3 chce nabídnout realistickou druhou světovou válku
Blitzkrieg 3 Novinka Blitzkrieg 3 chce nabídnout realistickou druhou světovou válku

Blitzkrieg 3 chce nabídnout realistickou druhou světovou válku

Michal Burian

Michal Burian

17

Oproti sérii Company of Heroes nabídne stavění základen, produkci jednotek a další věci. Špatně nevypadá ani grafika nebo destrukce.

Reklama

Pokud vás omrzela série Company of Heroes a prahnete po něčem novém, tak by vás mohla zaujmout připravovaná válečná real-time strategie Blitzkrieg 3. Má ji na starost ruské studio Nival Interactive, které oproti zmíněné konkurence slibuje spoustu věcí jinak. Zejména potom nutnost stavět základny a tábory. S nimi přichází za ručičku postupné budování armády a přerozdělování zdrojů.

Čeká vás pokud možno realistická kampaň za Spojence, Němce a Sověty, kde budou chtít vývojáři přinést atmosféru skutečné druhé světové války se vším všudy. Příběhová složka teprve čeká na své odhalení, takže se přesuneme k multiplayeru. Ten bude asynchronní a bude si žít svým životem i v moment, kdy se hře nevěnujete. To zní opravdu zajímavě. Před vypnutím hry tak budete muset připravit svou základnu na možný útok nepřátel, protože nikdy nevíte, kdy na vás někdo zaútočí. Budete si tak muset rozmyslet postup, zda vylepšíte opevnění nebo se spíše budete věnovat produkci tanků a další vojenské techniky, abyste byli připraveni na cokoliv a mohli kupříkladu rychle odpovědět.

Možná si říkáte, že to zní všechno hezky, ale jak na tom bude grafická stránka? Ta má být také na velmi dobré úrovni. Autoři se podle svých slov hodně věnují jednotlivým modelům vojenské techniky a chtějí mít vše jednoduše dokonalé. Uvidíme, zda se jim to povede, ke své práci využívají Unity engine.

Ze zveřejněných videí si můžete všimnout, že se jim sliby zatím daří dodržovat, špatně nevypadá ani destrukce, kdy není problém pozměnit mapu a dokonce srovnat ze zemí i budovy. Podívejte se sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama