Strategie Blitzkrieg 3 na Steamu v Early Access
Blitzkrieg 3 Novinka Strategie Blitzkrieg 3 na Steamu v Early Access

Strategie Blitzkrieg 3 na Steamu v Early Access

Jan Kalný

Jan Kalný

5

Stále více a více vývojářů využívá programu Early Access na Steamu. Ne vždy je to ale jen pro to, aby si mohli vývojáři namastit kapsy ještě před vydáním. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Aktualizace: Blitzkrieg 3 bylo úspěšně spuštěno v předběžném přístupu na Steamu. Za 29,99€ nabízí zatím pouze první misi ze singleplayeru a multiplayer. Více se dočtete níže.

Původní zpráva

Už za dva dny se oficiálně spustí první veřejná verze strategie Blitzkrieg 3 na Steamu v Early Access. Tvůrci si od tohoto tahu slibují, že získají cennou zpětnou vazbu ještě v době, kdy nebude problém něco změnit.

V den spuštění na nás mají čekat dvě edice hry. Jedna z nich je standardní, ve které se můžeme těšit na epický singleplayer a multiplayer. O singleplayeru se sice tak úplně mluvit nedá, protože v předběžném přístupu bude dostupná pouze jedna mise, zbytek až ve finální verzi. První edice vás vyjde na 30 dolarů, což je přibližně 740 korun.

Druhá - speciální edice - bude obsahovat historické generály, unikátní tanky a další in-game odměny. Podrobnější informace můžete najít na samotné stránce na Steamu nebo v oficiálním prohlášení na stránkách. Tahle edice bude stát 50 dolarů, tedy zhruba 1230 korun. Cena obou edic zůstane po dobu Early Accessu stejná. Při vydání se ale cena změní, takže lepší koupit teď, pokud o hru máte skutečně zájem.

Tvůrci odhadují, že hra bude v Early Access fázi zhruba 4-5 měsíců. Samotná hra nabídne v tomto momentě „jen” multiplayer a samozřejmě chyby, ačkoli se tvůrci opravdu snaží, aby bylo chyb co nejméně. V samotný den vydání se máme dočkat některých zmíněných odměn speciální edice, stejně tak jako celého singleplayeru, nových map, herní módů, denních questů a sociálních funkcí.

Tvůrci chtějí naslouchat komunitě, proto také slibují, že se budou angažovat v diskuzích na fóru a pořádat živé streamy.

Jaký na to máte názor vy? Podporujete tento tah, nehledě na to, že se často objevují případy, kdy jde opravdu jen o peníze předem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama