V Blitzkrieg 3 nakonec mikrotransakce nebudou
Blitzkrieg 3 Novinka V Blitzkrieg 3 nakonec mikrotransakce nebudou

V Blitzkrieg 3 nakonec mikrotransakce nebudou

Michal Burian

Michal Burian

2

Hru si klasicky jednorázově koupíte a budete mít neomezený přístup jak k multiplayeru, tak i k singleplayeru. Má to jedno ale.

Reklama

Příznivci strategických bitev si mohou oddychnout. Ruské studio Nival si to rozmyslelo a rozhodlo se, že mikrotransakce nakonec v real-time strategii Blitzkrieg 3 vůbec nebudou. Společnost se vrací ke klasickému obchodnímu modelu, kdy si hru jednorázově koupíte a budete mít neomezený přístup jak k multiplayeru, tak i k singleplayerové kampani. Původně zamýšleli, že multiplayer bude zdarma a za placený premium účet byste získali možnost hrát singleplayer a další nespecifikované výhody.

To už naštěstí nehrozí. Trh se podle jejich slov změnil a spotřebitelé jsou opět ochotni platit za hry. V Blitzkrieg 3 tak nebudou vůbec žádné mikrotransakce. Jediné co může malinko zamrzet je skutečnost, že později vyjdou placené dodatečné balíčky rozšiřující singleplayerovou kampaň.

Základní verze bude obsahovat tři samostatné kampaně pro jednoho hráče a asynchronní multiplayer. Předobjednat můžete již dnes digitální verzi za 29,95 dolarů a získat okamžitý přístup do testování alfa verze.

Zveřejněny byly rovněž minimální požadavky: Stačit by vám měl Windows XP (Service Pack 3), Intel Core 2 Duo 2,66 Ghz nebo AMD Phenom X3 2,4 Ghz, 2 GB RAM a Nvidia GeForce GT 620 nebo Radeon HD 6570.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama