Resident Evil Novinka Blíží se další Resident Evil Showcase a druhé demo

Blíží se další Resident Evil Showcase a druhé demo

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Uvidíme nový trailer na RE Village, ale i několik překvapení. Demo by mohlo vyjít už velmi brzy.

Reklama

A je to oficiální. Capcom nás lákal na další showcase už při příležitosti 25. výročí série, ale tehdy jen společnost prohlásila, že se jí dočkáme někdy v dubnu. Dnes však bylo konečně oznámeno přesné datum. Už příští týden v noci ze čtvrtka na pátek (přesně v 00:00 letního středoevropského času) nás čeká dubnová Resident Evil Showcase.

Stejně jako v případě té lednové nás čeká nový trailer a gameplay záběry z Resident Evil Village. Zároveň se však můžeme těšit na několik překvapení. Teoreticky by mohl být oznámen next-gen upgrade pro Resident Evil 7, o kterém se již nějakou dobu spekuluje. Očekával bych také nové informace o seriálu Resident Evil Infinite Darkness. Celou show bude opět moderovat Brittney Bombacher a budete ji moct sledovat zde:

Zatím můžeme zhlédnout krátky teaser, který Capcom společně s oznámením uveřejnil. V něm můžeme vidět úplně novou lokaci, která vypadá jako nějaká továrna. To není něco, co bychom úplně čekali poblíž vesnice a hradu, ale v Resident Evilu už jsme si na podobné zvláštní kombinace docela zvykli.

Zároveň se objevily informace o novém demu, které bylo oznámeno už na lednové showcase, ale tehdy jsme se dozvěděli jen to, že půjde o úsek přímo ze hry a vyjde někdy na jaře. Teď to vypadá, že by mohlo být vydání velmi blízko. Demo už totiž bylo nahráno na PSN, informoval o tom server mp1st. Podle něj má mít přibližně 10 GB. Připomenu, že má jít tentokrát o multiplatformní demo a objeví se tak na všech platformách, kde vychází Resident Evil Village.

Ikona dema na PS4 a PS5
Ikona dema na PS4 a PS5

Pokud máte PlayStation 5, můžete si zatím vyzkoušit demo Maiden, které vyšlo na konci ledna v den samotné showcase. Jedná se však pouze o vizuální ukázku a nehrajete ani za Ethana, ale za postavu, kterou vývojáři označují právě jako Maiden.

Capcom ještě připomíná, že si zatím můžete vyzkoušet také otevřenou betu Resident Evil Re:Verse. Podrobnosti najdete v samostatném článku.

Resident Evil Village vychází 7. května na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Hru si můžete předobjednat v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama