Blogujte na Zingu
Novinka Blogujte na Zingu

Blogujte na Zingu

Redakce

Redakce

21

Dnešním dnem, 13. října 2010, spouštíme pro vás zbrusu novou sekci. Tentokrát se nejedná o nic menšího, než o blogy. Dáváme vám tak možnost založit si vlastní blog a publikovat v něm vlastní články o hrách a celém tomto velkém tématu + připravili jsme si pro vás soutěž.

Reklama

Se spuštěním blogů máte možnost se přenést z čistě uživatelsky-čtenářského křesla na pozici redaktora vlastního blogu. Můžete se podělit se čtenáři o Vaše názory na herní scénu, psát vlastní recenze, preview nebo úvahy.

Připravili jsme pro Vás řadu užitečných funkcí, a tak kromě již běžného vkládání youtube videí můžete ve svých blozích čerpat z naší stále se rozšiřující databáze HD videí a galerií screenshotů. Můžete své články publikovat jako recenzi či preview a obohatit je tak o náš typický boxík s výslednou známkou a klady/zápory. Můžete dokonce vložit vlastní obrázek do záhlaví Vašeho blogu a odlišit se tak od ostatních.

Všechny nové blogové články, včetně těch Vašich, budou zveřejňovány na titulní stránce blogů, a tak o čtenáře nebude nouze. Vaše články budou moci hodnotit i komentovat.

Současně jsme si pro vás připravili i soutěž, v níž každý měsíc vyhraje autor čtenářsky nejoblíbenějšího blogu hru dle vlastního výběru v hodnotě do 2000 Kč. Více informací o soutěži a podmínkách se dozvíte ve speciálním topicu na fóru.

Závěrem nám dovolte, abychom vás upozornili na zajímavé blogy, které byly již založeny a nabízejí zajímavé články. Jedná se o následující blogy:

Mikyho blog se článkem "V čem by se mohly zlepšit závody Formule 1?"

Blog Romana Bičana se zajímavými články, např. "X360 vs. PS3 - souboj bez vítěze".

Herní knihy od Martina Cvrčka se článkem "Dragon Age: Volání - Zplozenci nikdy nespí".

Flashback od občasného hráče s celkem slušným přehledem o nových i starších hrách.

Při psaní článků do Vašeho blogu vám přejeme čistou hlavu a spoustu skvělých nápadů. Těšíme na vaše příspěvky.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama