Casual hry na Raketce
Speciály Článek Casual hry na Raketce

Casual hry na Raketce

Inzerce

Inzerce

Jistě i Vy mnohdy zažíváte chvíle, kdy je nuda naším největším přítelem. Proto je třeba ji zahnat.

Reklama

Pomoci Vám k tomu může skvělá web raketka.cz, která nabízí bojové hry online zdarma. Všechny hry můžete hrát, aniž budete cokoli stahovat. Raketka kromě online hraní zdarma nabízí také celou řadu výhod. Jednak se Vám zobrazují poslední hrané hry, takže Vaše oblíbené hry jsou ihned přístupné bez vyhledávání. Samozřejmostí je vyjádření svých názorů na fóru, kde se také poradíte s jinými hráči. Systém vyhledávání her je velmi přehledný a rozdělený do několika kategorií. Chlapci si zde užijí mnoho zábavy, protože je zde mnoha akčních her. Nechybí ani střílečky, závodní hry a mnoho dalšího. Navíc jsou na raketce pravidelně přidávány nové online hry, které Vás jistě potěší. Proto si s námi pojďte zkrátit chvíle nudy.

Zombie Truck

Hra zombie truck je zaměřena na střílení nebezpečných zombie, které se Vás snaží připravit o život. Aby toho nebylo málo, tak na Vás utočí i zombie zvířata ze země i ze vzduchu. Vaším jediným cílem je držet je co nejdále od náklaďáku, na kterém jedete. Pokud se jim podaří vyskočit na vůz, samozřejmě budou přejeti, ale životnost Vašeho auta bude klesat. Mezi jednotlivými koly si samozřejmě zdraví za nasbírané body můžete vylepšit. Důležité je také nezapomenout na koupi nových a lepších zbraní proti nepřátelům, kterých je stále více. Hra je velmi pěkně provedena a ovládá se pouze myší. Hratelnost je výborná a jistě si užijete spoustu zábavy.

Spusťte si Zombie Truck

Thing Thing 4

Ve hře Thing Thing 4 si na začátku vyberete, jak bude vypadat hlavní hrací postava. Můžete si volit mezi několika druhy účesu. Následně je také velmi důležité vybrat barvu zbytku těla. Ihned poté se ponoříte do hry. Je založena na úniku Vaší postavy z nepřátelské základny. Samozřejmě jediná možná cesta jak utéci je prostřílet si cestu ven. Na začátku budete vybaveni základní pistolí, která není nic moc. Během postupu hrou však budete získávat předměty, které padají z Vašich padlých nepřátel. Díky tomu se můžete služně vylepšit. Hra je velmi živá a budete zcela vtaženi do příběhu. Ovládaní je také jednoduché a uskutečňuje se pomocí klávesnice a myši. Všechno do sebe dokonale zapadá. Pojďte si vyzkoušet i tuto hru.

Spusťte si Thing Thing 4

Warfare 1944

Warfare 1944, je dokonalá hra z období druhé světové války. Na počátku si vyberete pouze stranu, za níž budete bojovat. K dispozici jsou vojska aliance a osy. Nejdříve však hru musíte dohrát za spojence. Vaším cíle je vždy dobít vytyčené bitevní pole, které je plné nástrah a překážek. Na konci na Vás vždy čeká urputný boj s nepřátelskými jednotkami. V dalších levelech hry budou tyto jednotky také pochodovat proti Vám, takže Vám nezbude času nazbyt. Samozřejmostí jsou různé typy jednotek, které jsou účinné vždy proti specifickému protivníkovi. Hra je opravdu velmi promyšlená a Vy si vytvoříte vlastní bojový plán. Ovládání je velmi jednoduché pouze pomocí myši. Důležitá je však hbitost a schopnost reagovat na nastalou situaci na bitevním poli. Proto hodně štěstí a vyražte na nepřátele s tím nejlepším co bude k dispozici.

Spusťte si Warfare 1944

Dragon Age Remix

Dragon Age Remix je skvělé RPG, které Vás zavede do dávných časů bájí a legend. Váš hrdina bude mít jedinou povinnost. Sprovodit ze světa všechna monstra, která potká na cestách. Vždy po určitých úsecích budete bojovat se silnějšími monstry, které Vám budou bránit postupu ve hře. Porazit je můžete jednoduchým bojem, mnohem účinnější jsou však speciální komba, která vytváří mnohem silnější útoky. Těmto neodolají ani ta nejsilnější monstra. Kromě neznámých stvoření budete ve hře bojovat také s mága a dalšími speciálními lidskými jednotkami. Je tedy velmi důležité jakou cestou se rozhodnete jít. Základem je však vždy získání kvalitní zbraně a nových speciálních útoků. Hra vypadá skvěle a její hratelnost je přímo dokonalá. Herní svět je velmi propracovaný. Pojďte si tedy vyzkoušet, jaké je to bojovat proti hordám nepřátel s mečem v ruce.

Spusťte si Dragon Age Remix

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama