Černobílé dobrodružství Limbo bude chtít potěšit PS4 hráče
Limbo Novinka Černobílé dobrodružství Limbo bude chtít potěšit PS4 hráče

Černobílé dobrodružství Limbo bude chtít potěšit PS4 hráče

Michal Burian

Michal Burian

Zatím neoficiálně, PS4 verzi prokecla ratingová organizace PEGI.

Reklama

Černobílá puzzle adventura Limbo začala svůj život nenápadně, v červenci roku 2010 vyšla exkluzivně na Xbox Live pro Xbox 360. Dobrodružství mladého chlapce, který se vydává do nebezpečného světa ve snaze zjistit pravdivé informace o osudu své sestry, mělo u hráčů velký úspěch. Nebylo divu, že si to o rok později hra namířila na konkurenční PlayStation 3 a zároveň PC. Později ještě v mobilní verzi pro iOS, handheld Vita a loni v listopadu jste si Limbo mohli zahrát i na konzoli Xbox One.

Mohlo by se zdát, že tím by výčet platforem byl tak nějak konečný, ale zdání klame. Podle ratingové organizace PEGI by se Limbo totiž mělo o své slovo přihlásit i na PlayStation 4. Sony ani studio PlayDead zatím PS4 verzi neoznámili, je ale více než pravděpodobné, že nebude trvat dlouho a učiní tak.

,,Výtvarný styl je tu zkrátka stoprocentní a málokterá současná hra dokáže na podvědomé úrovni nabídnout takové uspokojení. S překvapením jsem zjistil, že i hádanková část dává zatraceně zabrat a musím zahanbeně přiznat, že jsem se několikrát musel uchýlit k pomoci návodu (jen párkrát, opravdu). Současní hráči prostě nejsou zvyklí na takové namáhání mozkových závitů a podobné hry nás v tom ujišťují jako nic jiného. Potřebujeme víc Limba," dočtete se v naší recenzi - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama