Certain Affinity prohlubuje spolupráci s vývojáři Halo Infinite
Halo Infinite Novinka Certain Affinity prohlubuje spolupráci s vývojáři Halo Infinite

Certain Affinity prohlubuje spolupráci s vývojáři Halo Infinite

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Studio má údajně pracovat na novém herním režimu.

Reklama

Austinské studio Certain Affinity se vám asi úplně nevybaví díky nějakému konkrétnímu titulu. Společnost, která byla založena v roce 2006 bývalými zaměstnanci Bungie, se totiž zaměřuje především na výpomoc jiným týmům. Vývojáři tak pracovali na hrách jako Left 4 Dead, Doom (2016) či na sérii Halo. A právě té se týká i nová zpráva, s níž přišlo samo studio.

Certain Affinity totiž podle svých slov prohlubuje spolupráci se studiem 343 Industries, keré se stará o sérii Halo a má samozřejmě na kontě i nejnovější díl s podtitulem Infinite. Ačkoli bližších informací už jsme se z oficiálního zdroje nedočkali, s podrobnostmi přišel novinář Jez Corden z magazínu Windows Central. Ten tvrdí, že vývojáři pracují na zcela novém herním režimu pro Halo Infinite pod kódovým označením Tatanka. Podle Cordena možná půjde o variaci na žánr battle royale.

Studio Certain Affinity spolupracuje s Microsoftem už dlouhodobě a má pro něj připracovat i úplně novou hru s označením Projekt Suerte. O něm jsme psali už v lednu letošnío roku, údajně má být inspirován RPG sérií Monster Hunter od Capcomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama