Česká online strategie Pán Hradu spouští Server 3
Novinka Česká online strategie Pán Hradu spouští Server 3

Česká online strategie Pán Hradu spouští Server 3

Redakce

Redakce

1

Kdo je milovníkem online strategií, měl by zpozornět. Počet hráčů Pána Hradu rychle roste, proto byl tuto sobotu (13. listopadu) spuštěn nový Server 3.

Reklama

A co je ve hře nového? Kromě stavění hradu a bojů se skřety a trpaslíky přidali vývojáři do hry vesnice. Hráč tak kromě správy svého hradu může kolonizovat pusté části světa a zakládat tam vesničky. Okolo nich je možné stavět nové stavby a verbovat vojáky podobně jako u hradu. Pozor, vesnice jsou snadným cílem pro ostatní hráče, proto je třeba je dobře bránit.Server 3 je zatím prázdný, registrace právě začínají... všichni hráči stojí na startovní čáře, přidáš se i ty? Adresa hry: www.PanHradu.cz

Pár slov o vzniku hry

Čeští vývojáři vedení Zdeňkem Pletkou (provozuje už webovku DarkElf.cz) po dvou letech vývoje vypustili bezplatnou webovou strategii Pán hradu. Vkládají do ní velké naděje. „Hra se opravdu povedla a věříme, že je lepší než ty na Facebooku. Dokonalá grafika, profesionální ozvučení, český dabing rytířů, trpaslíků i skřetů,“ upřesnil hlavní přednosti svého dítka Zdeněk Pletka. Jde o nenáročnou budovatelskou strategii, kde si hráč trénuje bandu vojáků v čele s hrdinou, staví hrad a bojuje se skřety. Ovládání je jednoduché, hráč pohybuje jednotkami přímo na herní mapě.

Princip hry

Herní princip není složitý, každou minutu dostává hráč od systému suroviny a peníze. Za ty si kupuje stavby, domy, opevňuje hrad a najímá vojáky. Čím více má hrad obyvatel a staveb, tím větší má příjmy zlata a surovin, a tím více si může dovolit utrácet. Cílem celého snažení je postavit poslední level hradu - Zlatý hrad. „Pán Hradu by neměl svým zaměřením konkurovat Dark Elfovi, který je položen spíše taktickým směrem (alá šachy),“ uvedl Zdeněk Pletka.

A jaký je příběh? Po smrti otce se hráč ujímá rozpadlého hradu v maličkém království. Ten je často napadán houfy skřetů žijících v horách na východě. Cestou na hrad je ale družina přepadena a hráčova věrného zbrojnoše zajmou skřeti. Naštěstí je zde hrdina, který se vydá zbrojnoše zachránit. Další nesnáze na sebe nenechají dlouho čekat. Pokladnice je prázdná, poddaní jsou hladoví a nemají kde bydlet. Hráč musí postavit domy, pole a kasárny. Poté začne pravý boj, hráč začne verbovat vojáky a vrhne se do boje se skřety. Časem přijde ještě další herní element, hráč se totiž může vydat s hrdinou do dálek za dobrodružstvím, kde se s ostatními hráči utká o poklady a mocné artefakty.

Bezplatná registrace je na webových stránkách www.panhradu.cz a nezapomeňte si pustit zvuk!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama