Revoluční webová hra Pán Hradu
Novinka Revoluční webová hra Pán Hradu

Revoluční webová hra Pán Hradu

Michal Burian

Michal Burian

1

České webové hry jsou na tom v současné době špatně. Drtí je tvrdá konkurence z Facebooku. Český tým se však nebojí a vydává revoluční webovou strategii Pán Hradu, která nabízí dokonalou grafiku a super dabing.

Reklama

Pán Hradu je právě dokončená česká online strategie. Hraje se v prohlížeči a umožňuje pohyb a boj jednotek přímo na mapě! Ovládání je velice snadné, hráč kliká na šipky a vojáci se pohybují daným směrem.

O čem hra je? Po smrti otce se ujímáš rozpadlého hradu v maličkém království. Tvůj hrad je často napadán houfy skřetů, žijících v horách na východě. A stane se, že cestou na hrad je tvá družina přepadena a tvého věrného zbrojnoše zajmou skřeti. Naštěstí je zde hrdina, který se vydá zbrojnoše zachránit...

Další nesnáze na sebe nenechají dlouho čekat. Pokladnice je prázdná, poddaní jsou hladoví a nemají kde bydlet. Je třeba postavit domy, pole a kasárny. Poté zverbovat vojáky a vrhnout se na skřety!

Až bude bezpečnost hradu zajištěna, vyrazíš s hrdinou do dálek za dobrodružstvím, kde se utkáš s ostatními hráči o poklady a mocné artefakty.

Pro více informací neváhejte a klikněte na www.panhradu.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama