Chceš být králem a hrát v klanu? Vyzkoušej si Pána Hradu!
Speciály Článek Chceš být králem a hrát v klanu? Vyzkoušej si Pána Hradu!

Chceš být králem a hrát v klanu? Vyzkoušej si Pána Hradu!

Redakce

Redakce

50

Asi každý z vás již někdy hrál hry v internetovém prohlížeči. Mají jednoduchou grafiku a dobře poslouží ke krátkodobému zabavení. Nemohou se však rovnat klasickým "PC-hrám".

Reklama

Placená inzerce: Tým českých vývojářů si dal za cíl vytvořit takovou internetovou hru, která by byla zdarma a kvalitou se blížila klasické "PC-hře". Podařilo se. Po dvou letech vývoje byl spuštěn Pán Hradu (www.PanHradu.cz), hra má desetitisíce hráčů a jejich počet každým dnem roste. Navíc, všechny herní postavy jsou nadabované česky!

Pán Hradu je dobře provedený mix Heroes of Might & Magic a Age of Empires. Z Heroes si bere budování hradů, trénování hrdinů a sbírání artefaktů. Ze hry Age of Empires zase neustálý běh času (žádné tahy), tedy plynulé přibývání surovin a veškerý děj v reálném čase. Hra je kompletně ozvučena, každá postava má okolo stovky českých "hlášek".

A o čem hra je? Hráč dostane po registraci malý, zpustlý hrad, na který právě útočí skřeti. Úkolem hráče je s pomocí hrdiny skřety pobít a z malého hradu vybudovat obrovský hrad s velikou armádou. Aby to nebylo málo, jsou pro hráče připraveny desítky rozmanitých úkolů: od přinesení magického artefaktu, zničení hradu Černého Krále, až po zajmutí obrovského Zlatého Draka.

Jaký je princip hry? Pravidelně každou minutu přibývá hráči do pokladnice zlato a suroviny, a za ty si hráč staví nové stavby nebo verbuje vojáky. Čím větší má hráč hrad, čím více má kolonizovaných vesnic, tím více má příjmů do pokladnice. Je jen na něm, kam je investuje.

Pro pohyb po mapě potřebují vojáci energii, ta jim po troškách přibývá každých deset minut. Za každý krok se jim energie odečítá. Když začnou vojáci bojovat, automaticky se vzájemně sekají meči tak dlouho, až jednomu z nich klesne hodnota zdraví na nulu a tak zemře. Například souboj stejně silných hrdinů může trvat i několik hodin!

Protože hru hrají tisíce lidiček, nemusí hráč zůstat sám. Může vstoupit do některého z mnoha klanů a zapojit se do klanových válek a politiky. Může se vypracovat od hodnosti nováčka až po velitele, který má práva řídit klanová vojska.

Přál bych vám zažít obrovskou klanovou bitvu, kdy se na mapě řežou stovky vojáků a skřetů a pod jejich nohama leží stovky mrtvolek. To se nedá popsat, to se musí zažít!

Tak neváhej a přidej se k nám!Bezplatná registrace je na webových stránkách www.PanHradu.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama