České MMO Novus Inceptio otevírá předběžný přístup
Novus Inceptio Novinka České MMO Novus Inceptio otevírá předběžný přístup

České MMO Novus Inceptio otevírá předběžný přístup

Michal Burian

Michal Burian

9

Není zaměřené primárně na ničení a poškozování vybudovaných věcí, ale na vytváření a sdílení hodnot.

Reklama

V průběhu dnešního odpoledne se otevřenou brány do světa nového masivně multiplayerového RPG titulu. Novus Inceptio připravuje malý tým vývojářů z České republiky, který si dal za cíl vytvořit survival sandbox hru s MMO prvky, která se nezaměřuje primárně na ničení a poškozování vybudovaných věcí, ale na vytváření a sdílení hodnot. Ve finální verzi by Novus Inceptio měl hráčům umožnit budování nové civilizace.

V předběžném přístupu bude dostupný GHOST mód. Jde o singleplayerovou část, kde každý hráč má první část světa (64km²) pouze pro sebe. Zde zažívá seznamování s hrou a jejími mechanikami. GHOST mód je předpříprava na plnohodnotné MMO a slouží k odladění hráčské interakce a herních principů. Mód bude nedílnou součástí i plné verze hry.

„Novus Inceptio míchá netradičním způsobem sci-fi a fantasy tématiku s nádechem PostApo. Příběh je zasazen do daleké budoucnosti na naší planetě, která již není jakou ji známe dnes. Jedním z důležitých témat pozadí hry je zjišťování pravdy o těch co stojí na pozadí všeho již od pradávna... Hra staví na proceduralitě – svět není tvořen ručně, ale za pomoci složitých procedurálních procesů, které ze hry dělají unikátní projekt realizovatelný menším indie týmem,“ dočteme se na Steamu.

Early Access přístup bude stát 27.99€ (cca 760 Kč), v prvním týdnu ale bude sleva 20 procent. Navíc hra bude mít do češtiny přeložený text.

Na Steamu se dále dočteme, že v prvních dnech (možná i týdnech) se budou hlavně provádět optimalizace a řešit zásadní bugy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama