Novus Inceptio slaví jeden rok od spuštění předběžného přístupu
Novus Inceptio Novinka Novus Inceptio slaví jeden rok od spuštění předběžného přístupu

Novus Inceptio slaví jeden rok od spuštění předběžného přístupu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

A neobejde se to bez odměn pro hráče.

Reklama

Takřka přesně před rokem, spustili vývojáři z McMagic Productions předběžný přístup k jejich survival sandboxové hře Novus Inceptio. Na oslavu tohoto milníku jsou proto do 12. října pro hráče připraveny zajímavé odměny.

Jednou z nich je in-game soška, nové achievementy a také budou do konce týdne vaše zkušenosti přibývat 2x rychleji. Studio také provedlo několik úprav a oprav základních herních principů. Více se dovíte na Steam stránce hry.

Novus Inceptio je MMORPG s postapokalyptickou fantasy a sci-fi prvky. Není to ale klasickým současným MMO titulem, ale snaží se jít cestou vytvoření uceleného a samostatně fungujícího světa bez ohledu na počet aktivních hráčů. Herní styl je zaměřen především na hardcore survival akci, taktiku a strategii.

Toto MMMRPG se odehrává v budoucnosti a také na neznámé planetě. Jedním z důležitých příběhových témat je zjištění toho, co způsobilo globální katastrofu na planetě. Hráč bude v postapokalyptickém světě využívat technologické vymoženosti a částečné nadpřirozené schopnosti. Vybudování nové civilizace bude spočívat pouze na hráčích. Hra neobsahuje předpřipravené úkoly a objeví se pouze minimum NPC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama