Novus Inceptio s výraznými změnami
Novus Inceptio Novinka Novus Inceptio s výraznými změnami

Novus Inceptio s výraznými změnami

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Čeká vás třeba šest různých typů prostředí, které obývají živí tvorové. Některé z nich není snadné porazit.

Reklama

Česká hra Novus Inceptio se dočkala významné aktualizace, která dost mění povahu hry. Předně vás čeká nový svět a šest různých typů prostředí - jehličnatý les, les s opadavými stromy, džungle, poušť, zasněžené vrcholky hor a podvodní lokality. Všude se přitom můžete setkat s živými tvory a někteří z nich nejsou přátelští. Navíc je není tak snadné porazit.

Průzkum nového prostředí může být odměněn nalezením zajímavých míst nebo prostoru, kde se můžete usídlit a získávat důležité suroviny. Autor však upozorňuje, že nový svět ještě není zcela hotov. To má za následek třeba nepřístupné anomálie, omezení režimu stavby jen na vybrané lokace nebo výskyt železné rudy a dalších zdrojů pouze v jeskyních.

Mezi další změny patří odlišná pravidla úmrtí, přítomnost mlhy, která zakrývá dosud neobjevená místa, lepší umělá inteligence, zranění vaší postavy vlivem pádu z větší výšky, zhruba 30 živých tvorů, banka nebo předpřipravený dům, který se hodí v případě, že nechcete stavět zcela vlastní obydlí.

Do budoucna se mohou hráči těšit na lepší inventář, ženskou postavu, luk, multiplayer nebo lepší a pokročilejší crafting, interakci s prostředím a režim stavby.

„Aktuálně je hra v early access verzi v GHOST módu. Naším cílem je vytvořit plnohodnotnou MMO survival akci zaměřenou na budování nové civilizace zcela v režii hráčů. GHOST mód je single player část hry s MMO prvky. Každý hráč zde má první část světa (64km²) pouze pro sebe. Zde zažívá seznamování s hrou a jejími mechanikami. GHOST mód je předpříprava na plnohodnotné MMO a slouží k odladění hráčské interakce a herních principů. Mód bude nedílnou součástí i plné verze hry,“ popisuje svůj projekt studio McMagic Productions. Hru koupíte na Steamu za 9,99 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama