Novinka Českou lokalizací vybavená strategie Against the Storm obdržela datum vydání plné verze

Českou lokalizací vybavená strategie Against the Storm obdržela datum vydání plné verze

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC

Hra zamíří také do Game Passu.

Reklama

Zástupci studia Eremite Games oznámili, že jejich výborně hodnocená budovatelská strategie Against the Storm zanedlouho opustí program předběžného přístupu na Steamu a vyjde v plné verzi. Hra strávila v early accessu více než rok a navzdory nedokončenému stavu dosáhla na průměrné hodnocení 95 %. Datum vydání verze 1.0 vývojáři stanovili na 8. prosince, kdy hra vyjde v plné verzi na Steamu a zároveň bude přidána do knihovny předplatného PC Game Pass.

Kromě dílčích vylepšení autoři při přechodu do plné verze lákají především na nový permadeath režim s názvem Queen's Hand. Against the Storm se chlubí temným fantasy zasazením a z pohledu hratelnosti sází na postupné osídlování herního světa a stavění měst. V herním světě přitom spolu musí koexistovat různé druhy v čele s lidmi, bobry, ještěry, liškami či harpyjemi.

Hra dále zaujme roguelite mechanikami a přítomností oficiální české lokalizace. Na kvality Against the Storm na svém Twitteru upozornil i známý překladatel a autor češtiny Filip Ženíšek. Výše v náhledu se můžete podívat na nový trailer.
Českou lokalizací vybavená strategie Against the Storm obdržela datum vydání plné verze
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama