Chyba: Demoverze za peníze, GTA z reálného světa, nové studio Cliffa, alfa Evolve, Stronghold Crusader 2, film podle Thiefa
Novinka Chyba: Demoverze za peníze, GTA z reálného světa, nové studio Cliffa, alfa Evolve, Stronghold Crusader 2, film podle Thiefa

Chyba: Demoverze za peníze, GTA z reálného světa, nové studio Cliffa, alfa Evolve, Stronghold Crusader 2, film podle Thiefa

Michal Burian

Michal Burian

72

Tak jsme se dočkali, pátek je konečně tu a s ním i další porce našich pravidelných krátkých zpráv ze světa her s menší třešničkou na závěr: GTA z reálného života.

Reklama

Cliff Bleszinski, designér Gears of War série, představil Boss Key Productions a co nevidět odhalí i svou novou hru. Na první informace se můžeme těšit již příští týden, konkrétně v úterý 8. července.

Turtle Rock Studios hledají hráče, kteří by si na vlastní kůži mohli vyzkoušet nadcházející online first-person střílečku Evolve. Ale neradujte se předčasně, abyste se dostali do alfa verze, musíte splnit několik přísných omezení, která jsou pro nás Evropany, nesplnitelné. Musíte totiž žít na území USA. Alfa startuje již 5. července.

Deep Silver upřesnili, že Stronghold Crusader 2 v Evropě vyjde v pátek 5. září. V prodeji bude speciální edice obsahující Stronghold Crusader 2 a Stronghold Crusader HD. Její cena byla stanovena na 34,99 eur.

Fanoušci Thiefa se mohou těšit na filmovou adaptaci inspirovanou kradmou zlodějskou sérii. Vertigo a Prime Universe (film podle hry Hitman) plánují film ve spolupráci s Looking Glass Studios a Eidos Interactive. Za projektem by měl stát Adrian Askarieh a Roy Lee.

Pokud jste si včera nebo dnes ráno chtěli do konzole Xbox One stáhnout demo FIFA 14 nebo EA Sports UFC čekalo na vás nemilé překvapení. Hratelné ukázky nešly bezplatně stáhnout, museli jste nejprve zaplatit 5 dolarů (cca 100 korun).

Není divu, že si mnoho hráčů začalo myslet, že EA zavedla novou metodu, kdy bude chtít peníze i za demoverzi. Naštěstí tomu tak není, jde o chybu, která by měla být napravena během následujících hodin.

V nové sérii Gears of War se vrátí Augustus Cole (aka Cole Train), prozradil to sám jeho dabér Lester Speight.

Twitter účet Originu vyzradil datum vydání Battlefield 4: Dragon´s Teeth. Tweet byl nakonec smazán, stálo na něm ale, že DLC vyjde 15. července pro Premium hráče a 29. července pro všechny ostatní.

Na závěr něco málo pro pobavení, takhle by vypadalo Grand Theft Auto z reálného života. Na internetu dokonce kolují vtípky, že tímto videem bylo potvrzeno GTA 6.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama