Další rozšíření inFamous, Spintires na 100 tisících, PS4 má více reklam v TV, Cliff Bleszinski, nové Assassin's Creed pro iOS
Novinka Další rozšíření inFamous, Spintires na 100 tisících, PS4 má více reklam v TV, Cliff Bleszinski, nové Assassin's Creed pro iOS

Další rozšíření inFamous, Spintires na 100 tisících, PS4 má více reklam v TV, Cliff Bleszinski, nové Assassin's Creed pro iOS

Michal Burian

Michal Burian

5

Přinášíme vám úterní vydání našich krátkých zpráv, alias shrnutí těch, které byly příliš krátké na vlastní novinku.

Reklama

Sucker Punch zvažují další rozšíření inFamous: Second Son. Vše záleží na tom, jak u hráčů dopadne chystané First Light, které dorazí 27. srpna za 14,99 dolarů a půjde o prequel původního příběhu z pohledu hrdinky Abigail “Fetch” Walker. Odhalíte její temnou minulost plnou smutku, drog a vyslýchání od Brooke Augustine v nechvalně proslulém vězení pro superlidi - Curdun Cay.

Obchod Amazon u předobjednávek epizodické adventury The Walking Dead pro nové konzole uvádí, že Season One a Season Two budou k dispozici 14. října letošního roku. Vývojáři z Telltale Games prozatím mlčí, pouze potvrdili, že Walking Dead skutečně vyjde na PS4 a Xbox One.

Pátá a zároveň finální epizoda adventury The Wolf Among Us s podtitulem Cry Wolf vyjde brzy, nejspíš v příštích týdnech. Zatím se fanoušci musejí spokojit s artworkem.

Off-road simulátor Spintires za 18 dnů dokázal prodat více než 100 tisíc kusů, oznámily společnosti IMGN.PRO a Oovee Games Studio.

,,Úspěch Spintires nás těší. Jsem velmi hrdý na mou firmu a můj tým, který splnil přání mnoha tím, že vyvíjí off-road hry," poznamenal Zane Saxton, generální ředitel Oovee Games. ,,Budeme usilovat o zlepšení hry s bezplatnými aktualizacemi a DLC."

Podle nejnovějšího průzkumu se konzoli PlayStation 4 daří v prodejích více i díky rozsáhlejší reklamě. Jen v Severní Americe investovala Sony do reklamy v TV od 1. ledna do 31. května 2014 krásných 59 milionů dolarů, zatímco Microsoft podpořil Xbox One v TV částkou 34,7 milionů dolarů. Zatím to Sony vychází a daří se ji přesvědčit Američany, aby si koupili PS4 – u předešlé generace byl v Americe populárnější Xbox 360.

Dnes vyšlo zdarma nové DLC pro Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Nese název Tactical Taco Party a do multiplayerových bitev (Xbox One a X360) přidává herní mód Vanquish Confirmed, stejně tak novou mapu Jewel Junction a další možnosti pro úpravu postav a nové výzvy. Později bude k dispozici i pro PC, PS4 a PS3 verze hry.

Gears of War designér Cliff Bleszinski nám v průběhu následujících 7 dnů odhalí podrobnosti o své nové hře, kvůli které odešel od Epic Games. Nedávno se rovněž nechal slyšet, že herní průmysl by se měl vydat cestou titulů jako Rust a Minecraft.

Na Uplay byla spatřena další hra ze série Assassin's Creed. Než se začnete radovat nebo naopak rozčilovat, tak je nutné uvést na pravou míru, že jde o novou mobilní hru určenou minimálně pro iOS. Nese název Assassin's Creed Memories a podle popisku má nabídnout mix prvků z karetních bitev, strategie a RPG. Za úkol budete mít verbovat asasíny a templáře a zajistit nadvládu nad konkurenčním cechem (thx Toucharcade).

Age of Empires Online oficiálně končí, k vypnutí serverů dojde 2. července v jednu hodinu ráno našeho času.

,,Age of Empires Online bude vypnuto trvale. Děkujeme fanouškům za jejich podporu a odhodlání. Těšíme se na mnoho dalších bitev v jiných hrách," rozloučili se tvůrci na Facebooku.

Nejrychlejším proběhnutím Falloutu 3 se může nově pyšnit BubblesDelFuego, který rozsáhlé RPG dohrál za méně než 24 minut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama