Revoluce: Nedokončená hra vyšla v krabicové verzi, Politika: Wii U získalo Stealth Inc 2, šéf Rockstaru koupil kostel
Novinka Revoluce: Nedokončená hra vyšla v krabicové verzi, Politika: Wii U získalo Stealth Inc 2, šéf Rockstaru koupil kostel

Revoluce: Nedokončená hra vyšla v krabicové verzi, Politika: Wii U získalo Stealth Inc 2, šéf Rockstaru koupil kostel

Michal Burian

Michal Burian

11

Pondělní shrnutí krátkých zpráv, které byly příliš krátké na vlastní novinku.

Reklama

Vývojáři z Uber Entertainment se rozhodli k zajímavému kroku, v krabicové verzi vydali nedokončenou strategii Planetary Annihilation, která je stále v Early Access. Podle slov samotného vedení jde o experiment.

Když se Game Informe zeptal, proč se rozhodli vydat v krabicové podobě nedokončenou hru, odpověděl jim šéf Jan Mavor: ,,Správnou otázkou je, proč ne? Koneckonců, jde o stejnou hru, jen dříve."

Planetary Annihilation bylo v září 2012 úspěšně financováno komunitou, Uber požadovali od hráčů 900 tisíc amerických dolarů, nakonec vybrali $2,229,344.

Pokračování 2D plošinovky Stealth Inc vyjde kupodivu exkluzivně pro Nintendo Wii U (původní hru jste si mohli zahrát na PC, konzolích i handheldu) během října letošního roku. Je dost pravděpodobné, že půjde pouze o časovou exkluzivitu, kdy se Stealth Inc 2 časem podívá i na další platformy.

V poslední den letních slev zaznamenal Steam více než 8 milionů uživatelů, kteří byly současně přihlášeny na stále populárnější platformě. Předchozí rekord byl zaznamenán v prosinci 2013 - přes 7 milionů lidí.

Detaily o plánované betě Deep Down se dozvíme v červenci. Producent Kazunori Sugiura se rovněž omluvil za zdržení.

Producent Masayoshi Yokoyama pro Famitsu potvrdil, že vyvíjí novou Yakuzu, která má být odhalena tento týden. Poslední díl - Yakuza: Ishin - vyšla 22. února v Japonsku pro PS4 a PS3.

Smosh Games si posvítili na Call of Duty: Modern Warfare ve svém novém upřímném traileru. Titul rozhodně nešetřili.

Sniper Elite 3 se stal nejprodávanější hrou minulého týdne ve Velké Británii. Následuje Watch Dogs, EA Sports UFC, Titanfall, Wolfenstein: The New Order, FIFA 14, GRID: Autosport, Call of Duty: Ghosts a Minecraft.

Leslie Benzies, spoluzakladatel a ředitel studia Rockstar North (autoři Grand Theft Auto) si koupil kostel svatého Štěpána v Edinburghu za půl milionů liber (přes 17 milionů korun). Budova byla ve veřejné dražbě a hrozilo, že ji koupí někdo, kdo historický kostel promění v moderní budovu, kde budou restaurace nebo soukromé byty. Benzies tímto gestem zachránil kostel a tvrdí, že šlo o filantropický nákup.

Máte rádi hry, kde jen chodíte dopředu a střílíte všechno možné? Pak právě pro vás bude singleplayerová akce Rise & Shine, která je v přípravě pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama